• BAJKOWY KONCERT PRZEDSZKOLAKÓW

• W imieniu Rady Rodziców Przedszkola nr 3 zachęcamy do zakupu cegiełek w związku z organizowanym koncertem pod tytułem „Bajkowy Dzień Mamy i Taty”, na który zapraszamy wszystkich chętnych rodziców, dziadków i sąsiadów w dniu 25.05.2023 r. na godzinę 17.00. Koncert odbędzie się w Młodzieżowym Domu Kultury ul. Bema 37 w Elblągu.

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.